Povestea noastră

POVESTEA NOASTRĂ

Farmaciști de profesie, persoanele din spatele magazinului, căutam uniforme medicale de calitate pentru a ne putea prezenta onorabil la locul de muncă. Din păcate, majoritatea magazinelor existente nu ne ofereau ceea ce noi căutam, ca urmare am decis să ne facem propriul nostru magazin, în care să avem îmbrăcăminte și încălțăminte medicală de calitate, îmbrăcăminte și încălțăminte pe care noi am purta-o cu plăcere.

Principiul după care ne-am ghidat a fost unul simplu: „Dacă noi căutăm îmbrăcăminte medicală de calitate, cu siguranță sunt și alte persoane din domeniul medical care caută același lucru.”

Majoritatea magazinelor, atât offline, cât și online comercializează îmbrăcăminte de calitate slabă. Adevărat, la prețuri mai mici decât o facem noi! Și noi ne-am cumpărat astfel de uniforme, însă după prima spălare nu prea mai puteau fi purtate în farmacie.

Așadar, am început să căutăm producătorii care ofereau uniforme medicale de calitate, iar dacă tot i-am găsit, am decis să le spunem și colegilor noștrii, adică vouă, acelora care deja cumpărați sau doriți să cumpărați de la noi.

Cum am spus și mai sus, noi căutăm permanent uniforme confecționate din cele mai de calitate materiale, care se ridică la standardele noastre, care sunt și ele destul de sus. Noi nu comercializăm produse ieftine doar de dragul de a avea mulți clienți. Noi comercializăm produse PREMIUM, pentru aceia care doresc produse PREMIUM!

Ne-am propus să ținem piept tentațiilor de a aduce în magazinul nostru uniforme medicale foarte ieftine și de o calitate îndoielnică. În schimb ne-am propus să punem spre vânzare produse de calitate la un preț real și accesibil, pe scurt ne-am propus să vă oferim uniformele pe care noi le-am cumpăra și le-am purta.

Nu vă oferim un magazin foarte dichisit, dar încercăm să ne remarcăm în schimb prin calitatea produselor oferite, în special prin raportul calitate/preț și prin seriozitatea de care ne străduim să dăm dovadă.

Suntem deschiși oricărei propuneri și vă stăm la dispoziție pentru întrebări și detalii, pentru că dorim să vă ajutăm să luați cele mai bune decizii în alegerea produselor, să fie de calitate, elegante și comode.

Așadar vă invităm să ne vizitați micul nostru magazin online și vă mulțumim pentru timpul acordat!

Sorina și Alex.

Câteva poze cu magazinul nostru de prezentare, situat pe str. T. Vladimirescu, nr. 28, Arad:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.