Politica de retur

Returnarea produselor comandate pe site-ul Uniforme Medicale se poate realiza în termen de maxim 14 zile, conform O.U.G. 34/2014 și a Ord. 130/2000 completată de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță pe baza unei cereri efectuate în scris. În acest sens, vă rugăm să completați formularul din secțiunea de retur. Dacă doriți să schimbați produsele cu altele, vă rugăm să completați formularul din secțiunea de schimb produse.

Doar după luarea la cunoștință a informațiilor prezentate veți fi contactat/(ă) pentru a vă ghida în procesul de retur al mărfii.

Produsele trebuie să fie returnate în aceleași condiții în care au fost livrate – cu ambalajul intact, cu toate accesoriile și consumabilele și cu o copie după factura originală.

Clienții vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Fac excepție situațiile în care s-a livrat clientului un produs greșit. În acest caz, Uniforme Medicale va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

Uniforme Medicale va returna contravaloarea produselor returnate în cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, urme vizibile de uzură etc.